Over ons

Bouwbedrijf Hiemstra een begrip in de bouw

Bouwbedrijf Hiemstra is al dertig jaar actief in de bouwwereld. Anno 2013 is Hiemstra uitgegroeid tot een middelgroot allround, gespecialiseerd bouwbedrijf,  gevestigd in Tzummarum. foto bedrijfspand bouwbedrijf Hiemstra TzummarumOns bouwbedrijf is actief in alle segmenten van de bouw waaronder de woning- en utiliteitsbouw, de molenbouw. Ook zijn wij graag uw partner bij onderhoud, renovatie en restauratie van (monumentale) woningen en bedrijfspanden.

 

Met dorpse nuchterheid voor particulieren en bedrijven

Wij realiseren duurzame bouw- en verbouwprojecten voor zowel particulieren, overheid, het MKB als voor woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn wij één van de vier gespecialiseerde molenbouwers in Friesland. In opdracht van stichtingen en waterschappen onderhouden en restaureren wij op authentieke wijze zeer oude graan- spinnekop- polder- en houtzaagmolens. Onze klanten bevinden zich grotendeels in Noord-Nederland.

Hiemstra heeft team van vaste, ambitieuze medewerkers

Onze medewerkers zijn allen binnen ons bedrijf opgeleid.  Bouwbedrijf Hiemstra is gecertificeerd en erkend als leerbedrijf voor diverse bouwopleidingen. Wij werken met een vast team van ongeveer 25 medewerkers. Tijdens bouwprojecten zijn onze medewerkers ter plaatse uw gesprekspartner. Wij hanteren korte communicatie lijnen. Met passie gaan wij voor u aan het werk. Met trots kijken wij naar een professioneel eindresultaat. Een bouwresultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Bouwbedrijf Hiemstra staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid
In onze werkplaats maken wij veel authentieke onderdelen en objecten bestemd voor de (ver)bouw en restauratie. Ambachtelijk en duurzaam. Onze werkwijze is voor u een garantie dat deze onderdelen met zorg en aandacht worden gemaakt. Daarnaast gaan wij voor heldere afspraken. Met onze heldere (prijs)overzichten en een transparante, open communicatie komt u niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak bij Hiemstra. Als lid van BouwGarant bieden wij u zelfs garantie op naleving van gemaakte afspraken.

Meer weten over Hiemstra of BouwGarant? Maak een afspraak.