Eigen werkplaats

Productie van kwaliteitsonderdelen in eigen werkplaats

Eigen werkplaats Hiemstra Bouwbedrijf

In onze werkplaats maken wij authentieke onderdelen exact na

Voor verbouwingen, renovatie en restauratie maar ook voor de molenbouw maken of restaureren wij alle benodigde objecten en onderdelen in onze eigen werkplaats. Denkt u dan aan het maken van een kap op uw woning ofgarage, kozijnen maar ook het restaureren van authentieke onderdelen van traditionele molens.

Eigen werkplaats van Bouwbedrijf Hiemstra

Onze werkplaats is voorzien van alle denkbare moderne apparatuur. in-eigen-werkplaats-maken-wij-de-nieuwe-onderdelen-voor-deze-molen-uit-EnkhuizenWij werken onder andere met hoogwaardige houtbewerkingsmachines waarmee vuistdikke kozijnen van authentieke profileringen kunnen worden voorzien. Hierdoor krijgt het kozijn de kwaliteitsuitstraling van weleer. Samen met een vast team van gespecialiseerde medewerkers maken wij allerhande onderdelen voor de bouw, verbouw, restauratie en reparatie. Van molenkap tot dakkapel of serredeuren. Wij kiezen voor ambacht. Zo garanderen wij u de beloofde kwaliteit.

Werkplaats voor opleiding medewerkers

Bouwbedrijf Hiemstra is door Fundeon, kenniscentrum voor beroepsonderwijs bouw & infra gecertificeerd en erkend als leerbedrijf voor diverse bouwopleidingen.

Meer weten over de ambachtelijke kwaliteit van Bouwbedrijf Hiemstra? Neem contact met ons op.